Založ si blog

Sú Arabi lepší milenci?

 

Sedávali pri našom stole. Ona – plavovlasá Nemka čosi po štyridsiatke, on – počerný Arab čosi po dvadsiatke. Chodili až po deviatej, naložili si zo švédskych stolov plné taniere. Očividne im chutilo. Ona zjavne spokojná, on zjavne unavený. Neprehodili medzi sebou ani slovko, zrejme si ani nerozumeli, rýchle sa najedli, kývli nám hlavami a odchádzali späť na izbu. Na pláži sme ich videli za celé dva týždne iba raz, aj to len na chvíľu. V jedálni hotela sedeli takéto páry takmer pri každom stole. Tí pri vedľajšom boli ešte rozdielnejší, Nemka ryšavá rapavá po päťdesiatke, vysmiata a šťastná, on zjavne pred dvadsiatkou. Občas pozrel na mňa, v tom pohľade bolo očividné pohŕdanie a výsmech, čosi ako pri hre „väčší berie“.

Spomeniem si na to práve teraz, keď sa sem hrnú tisíce Arabov a ženy si sťažujú na ich obťažovanie. Ale v Nemeckej televízii sa objavil odborník, ktorý to schvaľuje, áno, naši muži stagnujú, je len správne, že nám sem prúdi „nová krv“. A za rečníckym pultom Bundestagu sa dokonca istá poslankyňa nechala počuť, že v nemeckých mestách by už Nemci nemali tvoriť väčšinu. Nuž, chlapíkovi, ktorému kamaráti rozprávali o takých Európankách ako z hotela, sa nemožno čudovať. Ak chodia škaredé ženy za sex turistikou až k nemu domov, potom rád príde za tými krajšími sem k nám. Ak musia ženy za sexom chodiť tak ďaleko a ešte za to zaplatiť, zjavne sú ich  muži celkom neschopní. Preto to pohŕdanie.

Áno, povedala mi kedysi moja známa Zorka, veľmi úprimná to žena.  Je v tom rozdiel. Nielen veľkosť, ale aj výdrž. Mala som priateľa Mohameda,  dokázal to robiť celú noc. Toľko žiadny biely nevydrží. Bolo to úplné zviera – zasmeje sa. Zorka je šťastne vydatá žena s dvomi deťmi, manžel je  štátny úradník, preto je tá jej úprimnosť dosť odvážna. Napriek tomu som ju nedávno stretol v meste,  bola celá vzrušená, prepáč ponáhľam sa, povedala, Mohamed je tu.

Viem, niektorým očiam sa tieto riadky nebudú páčiť. Priznať si, ako mnou dokáže zalomcovať matka príroda, to sa nepatrí. Emancipácia však už pokročila, ženy si môžu so svojím telom robiť čo chcú a nikto nemá právo ich obmedzovať.  To preto majú počerní mládenci s primitívnymi pudmi toľko šancí. To preto je toľko žien ochotných stať sa majetkom niekoho, kto nemudruje a ide na vec. Všetci sme od prírody samci a samice, to nejde okecať. Poznám viacero dobrých a šťastných manželstiev, ktoré sa rozpadli práve preto. Volanie prírody je niekedy silnejšie, ako všetko ostatné…alebo je to inak?

Čo si o tom myslíte vy?

S hejtermi sa nekamarátim

16.10.2020

Nakazených pribúda raketovým tempom. Už nie sme tou krajinou, ktorú pred polrokom obdivovali za jej disciplínu a skvelé výsledky v boji s pandémiou. Prepadávame sa do bahna čoraz viac. Prečo? Nuž nielen pre nedostatočné opatrenia vlády, ktorá z empatie k občanom nevyhlásila tie opatrenia skôr, ale hlavne pre čoraz väčší hnev či až nenávisť tých občanov k [...]

Načo zachraňovať životy?

13.10.2020

„Lebo človek v svojej zlobe je ukrutnejší a zaťatejší ako krokodíl. Jeho srdce je tvrdšie ako kameň, jeho márnivosť ničotnejšia ako prach. Ponor ho do rieky, a len čo mu uschnú šaty, bude taký istý ako predtým. Vrhni ho do smútku a sklamania, a keď sa zviecha, bude zasa taký istý ako predtým…“ (Egypťan Sinuhe) Celý život komusi pomáham. [...]

Čo je dôležitejšie ako život?

05.10.2020

Tak už sme ťa pochovali. Nepomohla ti ani najmodernejšia technika. Odpojili ťa od prístrojov, preložili tvoje bezvládne telo na vozík a previezli z Jisky do márnice. Nikdy za života nebol o teba taký záujem, pohrebné služby sa takmer pobili o to tvoje telo a hyeny v ľudskej koži s vidinou kšeftu ťa uchmatli iným, ale napokon všetko dobre dopadlo. Dobre znamená [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35, aktualizované: 09:34

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

nautilus

Nejasné správy o zlatých muškách

Štatistiky blogu

Počet článkov: 564
Celková čítanosť: 1643704x
Priemerná čítanosť článkov: 2914x

Autor blogu

Archív