Založ si blog

Pôžička na úplatok

Vážení zákazníci !

Naša seriózna spoločnosť poskytuje finančné služby ušité na mieru každému. Zameriavame sa najmä na netradičné oblasti, ktorým sa iné peňažné ústavy dosiaľ vyhýbajú. My ako jediní však máme odvahu podnikať aj tam, kde ostatní váhajú. Dôkladnou analýzou slovenského prostredia sme dospeli k poznaniu špecifických nárokov našich zákazníkov a zaviedli do praxe finančné služby pre náš národ typické. Z bohatej ponuky špičkových produktov dávame do pozornosti najmä ten, ktorý nás posúva ďaleko za hranice priemeru a v maximálnej miere sa prispôsobuje Vašim potrebám: Pôžičke na úplatok.

Ako vidno už z názvu, náš produkt sa na nič nehrá, je úprimný a pravdivý ako celá naša spoločnosť. Pomáha každému, komu finančné či nebodaj morálne zábrany bránia otvorene priznať, že na takú životnú nutnosť, akou úplatok bezpochyby je, jednoducho nemá. Naša seriózna a dôveryhodná firma poskytne tento ojedinelý produkt každému, kto preukáže:

  • Že skutočne potrebuje peniaze len na úplatok a nič iné
  • Komu a za čo chce úplatok dať
  • Zaručí sa svojím majetkom, že pôžičku aj úrok 99,9% z dlžnej sumy uhradí v dohodnutom termíne

Ako bonus a poďakovanie za dôveru naša spoločnosť zo zmluvy vypúšťa bod o dokazovaní nutnosti poskytnúť úplatok,  tento bod sa ukázal byť zbytočný, nakoľko o takej samozrejmosti nikto nepochybuje.

Veríme, vážení naši budúci klienti, že serióznosť a ústretový prístup našej spoločnosti náležite oceníte a tešíme sa na spoluprácu s Vami.

S pozdravom

Zlodej&Úžerník s.r.o.

S hejtermi sa nekamarátim

16.10.2020

Nakazených pribúda raketovým tempom. Už nie sme tou krajinou, ktorú pred polrokom obdivovali za jej disciplínu a skvelé výsledky v boji s pandémiou. Prepadávame sa do bahna čoraz viac. Prečo? Nuž nielen pre nedostatočné opatrenia vlády, ktorá z empatie k občanom nevyhlásila tie opatrenia skôr, ale hlavne pre čoraz väčší hnev či až nenávisť tých občanov k [...]

Načo zachraňovať životy?

13.10.2020

„Lebo človek v svojej zlobe je ukrutnejší a zaťatejší ako krokodíl. Jeho srdce je tvrdšie ako kameň, jeho márnivosť ničotnejšia ako prach. Ponor ho do rieky, a len čo mu uschnú šaty, bude taký istý ako predtým. Vrhni ho do smútku a sklamania, a keď sa zviecha, bude zasa taký istý ako predtým…“ (Egypťan Sinuhe) Celý život komusi pomáham. [...]

Čo je dôležitejšie ako život?

05.10.2020

Tak už sme ťa pochovali. Nepomohla ti ani najmodernejšia technika. Odpojili ťa od prístrojov, preložili tvoje bezvládne telo na vozík a previezli z Jisky do márnice. Nikdy za života nebol o teba taký záujem, pohrebné služby sa takmer pobili o to tvoje telo a hyeny v ľudskej koži s vidinou kšeftu ťa uchmatli iným, ale napokon všetko dobre dopadlo. Dobre znamená [...]

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Filip Kuffa

Výbor neprijal uznesenie k preletu vrtuľníka s Kuffom nad národným parkom

16.04.2024 14:57

Kuffa mal helikoptérou letieť bez povolenia ponad najprísnejšie chránené územia Malej Fatry, čím sa mali ohroziť napríklad hniezdiace vzácne vtáky.

nautilus

Nejasné správy o zlatých muškách

Štatistiky blogu

Počet článkov: 564
Celková čítanosť: 1642617x
Priemerná čítanosť článkov: 2912x

Autor blogu

Archív