Pôžička na úplatok

18. marca 2015, nautilus, fikcie

Vážení zákazníci !

Naša seriózna spoločnosť poskytuje finančné služby ušité na mieru každému. Zameriavame sa najmä na netradičné oblasti, ktorým sa iné peňažné ústavy dosiaľ vyhýbajú. My ako jediní však máme odvahu podnikať aj tam, kde ostatní váhajú. Dôkladnou analýzou slovenského prostredia sme dospeli k poznaniu špecifických nárokov našich zákazníkov a zaviedli do praxe finančné služby pre náš národ typické. Z bohatej ponuky špičkových produktov dávame do pozornosti najmä ten, ktorý nás posúva ďaleko za hranice priemeru a v maximálnej miere sa prispôsobuje Vašim potrebám: Pôžičke na úplatok.

Ako vidno už z názvu, náš produkt sa na nič nehrá, je úprimný a pravdivý ako celá naša spoločnosť. Pomáha každému, komu finančné či nebodaj morálne zábrany bránia otvorene priznať, že na takú životnú nutnosť, akou úplatok bezpochyby je, jednoducho nemá. Naša seriózna a dôveryhodná firma poskytne tento ojedinelý produkt každému, kto preukáže:

Ako bonus a poďakovanie za dôveru naša spoločnosť zo zmluvy vypúšťa bod o dokazovaní nutnosti poskytnúť úplatok,  tento bod sa ukázal byť zbytočný, nakoľko o takej samozrejmosti nikto nepochybuje.

Veríme, vážení naši budúci klienti, že serióznosť a ústretový prístup našej spoločnosti náležite oceníte a tešíme sa na spoluprácu s Vami.

S pozdravom

Zlodej&Úžerník s.r.o.